Fri frakt┃Bästa i test Ring Light | 100% nöjdhetsgaranti 🧡

3 skäl till varför kvaliteten på din ringlampa betyder allt


Idag finns det många olika ringlampor på marknaden, så varför inte bara köpa den billigaste? Även om det kan verka frestande att nöja sig med den billigaste lösningen, finns det tre viktiga skäl till varför det kan vara en dålig idé. 


1) Ljusets styrka

Alla som är intresserade av ringlampor vet att belysningen är den viktigaste faktorn i kvaliteten på din bild – näst efter motivet. Därför är det även viktigt att vara uppmärksam på själva ljusets kvalitet i den ringlampa du köper. På Selfietime säljer vi bara ringlampor av högsta kvalitet – och därför är ljus den viktigaste faktorn vi tittar på när vi testar våra ringlampor innan de introduceras i butiken. 

2) Produktens livslängd 
I vårt arbete med att testa över 50 olika ringlampor från hela världen fann vi till vår stora förvåning att det finns markanta skillnader i produkternas livslängd. Medan många lågprislampor har en livslängd på ända ner till några månader så kan du med en Selfietime-ringlampa njuta av det i många månader framöver.
 
3) Din säkerhet
Det är ingen hemlighet att merparten av alla ringlampor tillverkas i Kina. Därför är det också oerhört viktigt att din ringlampa har rätt säkerhetsgodkännanden så att du kan sova säkert på natten med din ringlampa i samma rum. På Selftietime är alla våra produkter CE-märkta så de lever upp till de strängaste produktstandarderna i Europa. 

Behöver vi säga mer? Kolla in vår butik och se vårt stora urval kvalitetsprodukter 🙌😊