Fri frakt┃Bästa i test Ring Light | 100% nöjdhetsgaranti 🧡

Bäst i test


Ringlampor med bedömningen Bäst i test 

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som fått bedömningen Bäst i test av forbruger-test.dk. 

För oss har det alltid varit viktigt att kunna erbjuda den bästa produkten på marknaden i bästa möjliga kvalitet. Därför är det stort för oss att vi nu har fått erkännande att vara bäst i test hos forbruger-test.dk 


Det kan vara svårt för dig som är på jakt efter en ringlampa att se skillnad på kvaliteten bara utifrån bilder. Men av samma skäl är det svårt för oss att kunna visa dig hur bra vår kvalitetsringlampa och andra produkter i själva verket är. 

Vad har vi gjort för att kunna ha marknadens bästa ringlampor?

Det har alltid varit vårt mål ända från starten att hitta de allra bästa leverantörerna så att vi kan säkerställa god kvalitet hela vägen. Därför har vi sedan allra första dagen splittestat flera olika leverantörer för att hitta de absolut bästa. Vi förstod snart att kvalitet och pris även hänger ihop när det gäller tillverkning och leverantörer. Vi bojkottade snabbt de billigaste leverantörerna eftersom det inte är den kvalitet vi vill kunna erbjuda. Vi har nu efter lång tids testande hittat en enormt bra leverantör som levererar den kvalitet vi vill ha.

Vi ser även till att vi konstant uppdaterar och designar vår ringlampa och andra produkter med utgångspunkt i den återkoppling vi fortlöpande får från våra kunder. Därför är inga av produkterna identiska med dem vi började med. Alla produkter har fått uppdateringar så att de är ännu bättre. Det märks framför allt på vår professionella ringlampa 2.0 som verkligen har tagit fart efter att vi uppdaterade den. Varje vecka får vi återkoppling från kunder som älskar våra ringlampor och som är nöjda med att de äntligen hittat en bra ringlampa. Ofta är det kunder som har haft en ringlampa av dålig kvalitet tidigare, men som äntligen har hittat en hos oss som matchar deras behov av kvalitet på detta område. Det gör oss alltid glada när våra kunder är glada.